Site Overlay

Tarieven

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie kost 25,- euro. Daarvoor krijg je alle onbewerkt gemaakte foto’s op klein formaat. Vervolgens kun je aangeven welke foto’s je wilt hebben. Per foto betaal je dan 7,50. Je krijgt de foto dan op volledig formaat digitaal opgestuurd zodat je hem kunt laten afdrukken op wat je zelf wilt en later dus ook nog meer foto’s kunt afdrukken zonder extra kosten bij mij.

Fotoshoot in de studio

Voor een fotoshoot van een uur in de studio betaal je 150,-. Net zoals bij een fotoshoot op locatie krijg je ook hier alle onbewerkt gemaakte foto op klein formaat die je vervolgen kunt uitkiezen. Per foto die je besteld betaal je 7,50. De foto wordt dan op volledig formaat digitaal opgestuurd zodat je hem zelf kunt laten afdrukken. Ik maak gebruik van de fotostudio van Promotionstudio in Den Bosch.

Trouwreportage

De kosten voor een huwelijksreportage variĆ«ren nogal omdat ze sterk afhankelijk zijn van de wensen van het echtpaar, de locatie en de duur van de dag. Om je toch een beetje een indicatie van de kosten te geven, standaard kost het fotograferen van een bruiloft 950,- euro. Als je interesse hebt neem dan contact met mij op om een vrijblijvende afspraak te maken. Op die manier kunnen we elkaar alvast ontmoeten en kan ik een passend voorstel maken.